НАБУ влаштувало обшуки у Держфінмоніторингу – джерело

Читать на русском
Представники НАБУ проводять слідчі дії у державній службі фінансового моніторингу за зверненням захисту екс-президента Віктора Януковича.

Представники НАБУ проводять слідчі дії у державній службі фінансового моніторингу за зверненням захисту екс-президента Віктора Януковича.

Про це повідомляють джерела УП, пише «Слово і Діло».

«За зверненням захисту Януковича НАБУ проводить обшуки у Фінмоніторингу за підозрою в злочинному списанні 1,5 млрд доларів в Держбюджет України», - зазначають джерела. Водночас у НАБУ спростовують інформацію про обшуки. Його представники зазначають, що проінформували Держфінмоніторинг про ухвалу суду.

Як повідомляло раніше «Слово і діло» з посиланням на відповідь керівника управління зовнішніх комунікацій НАБУ Дар'ю Манжуру, детективи проводять досудове розслідування за фактом можливого пособництва голови Державної служби фінансового моніторингу Ігоря Черкаського в розтраті так званих «грошей Януковича», які були конфісковані внаслідок засекреченого рішення Краматорського міського суду Донецької області.

Нагадаємо, в НАБУ прокоментували спецконфіскацію «грошей Онищенка», які виявилися серед грошей так званої «сім'ї Януковича».

Раніше суд відмовився розсекретити рішення щодо спецконфіскаціі «грошей Януковича».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: