Справа Януковича: про що розповість Кравчук

Читать на русском
Оболонський районний суд Києва зобов'язав сторону захисту Януковича надати колегії суддів список свідків, яких вони хочуть допитати в судовому засіданні.

Оболонський районний суд Києва, який розглядає кримінальне провадження про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича, зобов'язав сторону захисту надати колегії суддів список свідків, яких вони хочуть допитати в судовому засіданні.

Як інформує «Слово і Діло», про це пише УНН.

Порошенко vs. Янукович: яких помилок екс-режиму припускається чинна влада10 грудня в столиці пройшов другий марш за імпічмент президента, який організували прихильники Саакашвілі, а ситуація навколо самого політика набирає обертів. Оцінку подіям і політиці влади дали експерти.

«Ми просимо вас на наступне засідання представити список свідків, яких ви хочете викликати до суду, для обґрунтування необхідності їх виклику до суду», – сказав головуючий колегії суддів Владислав Дев'ятко.

Своєю чергою адвокат Януковича Віталій Сердюк зазначив, що серед інших захист планує викликати на допит першого президента України Леоніда Кравчука.

Нагадаємо, 13 грудня суд продовжив розгляд справи про державну зраду Віктора Януковича.

11 грудня районний суд Києва допитав як свідків сторони звинувачення екс-прем'єра Арсенія Яценюка та голову МВС Арсена Авакова.

Печерський райсуд Києва розглядає клопотання Генеральної прокуратури України на дозвіл проведення спеціального (заочного) досудового розслідування за підозрою Януковича в організації та керуванні розстрілами активістів Майдану в лютому 2014 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: