Екс-депутатів ВР Криму підозрюють у держзраді

Читать на русском
Було видобуто достатньо доказів і повідомлено про підозру п'яти колишнім депутатам Верховної Ради Автономної Республіки Крим в державній зраді.

Прокуратурою Автономної Республіки Крим було видобуто достатньо доказів і повідомлено про підозру п'яти колишнім депутатам Верховної Ради Автономної Республіки Крим в державній зраді.

Як інформує «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні на сайті прокуратури АР Крим.

Савченко та держзрада: експерт оцінив ситуацію з обвинуваченнями на адресу нардепаПолітолог розповів, чи є підстави та можливості виключити нардепа Надію Савченко з комітету нацбезпеки в зв'язку зі звинуваченнями в держзраді.

Зокрема, встановлено, що при їхній особистій участі прийнятий ряд незаконних постанов, результатом прийняття яких, настала окупація Російською Федерацією території автономії.

Так, їм інкримінують кримінальні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 111 КК України (державна зрада).

Як повідомлялося, співробітнікі Служби безпеки України задокументувалі нові докази прічетності екс-міністра доходів и зборів Олександра Клименка до державної зради.

Згідно з підрахунками ООН, за період з 6 серпня по 15 листопада 2017 року 49 кримських татар були заарештовані за проведення мирних одиночних пікетів на території включеного Росією Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: