Стало відомо, скільки заробляє Турчинов

Читать на русском
Заробітна плата секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександра Турчинова за листопад склала 52,2 тис. гривень.

Заробітна плата секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександра Турчинова за листопад склала 52,2 тис. гривень, при цьому зарплата його заступників була вищою - від 66,9 тис. до 79,8 тис. гривень. Тоді як українцям лише обіцяють підвищити мінімальну зарплату до рівня 4100 гривень.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляють «Українські новини».

«Заробітна плата за листопад 2017 року секретаря РНБО Турчинова А. В. склала 52 200 гривень», - сказано у відповіді апарату РНБО на інформаційний запит.

Зокрема, посадовий оклад Турчинова, як і надбавка за інтенсивність праці, склали 18 тис. гривень, надбавка за вислугу років - 9 тис. гривень, а надбавки за роботу в умовах режимних обмежень і як експерту з питань таємниць - по 3,6 тис. гривень.

51 гривню на рік українець витрачає на утримання президента та його Адміністрації«Слово і Діло» розібралося, скільки грошей кожен платник податків витрачає на утримання президента і його Адміністрації.

У той же час зарплата за листопад першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського вища - 66 851 гривня, з яких 32 тис. гривень - премія, а 18,7 тис. гривень - витрати.

Зарплата ще одного першого заступника секретаря Михайла Коваля за листопад ще вища - 78 997 гривень, з яких 25,9 тис. гривень - премія.

Найвища зарплата за листопад з керівництва РНБО у заступника секретаря Олександра Литвиненка - 79 762 гривні, з яких 28,9 тис. гривень - премія, а 17,3 тис. гривень - витрати.

Нагадаємо, стало відомо, скільки заробляє глава МВС Арсен Аваков та його заступники.

Раніше народні обранці зробили собі подарунок «під ялинку» - підвищили зарплати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: