У центрі Миколаєва загинув військовий

Читать на русском
Увечері в суботу, 16 грудня, на вулиці Соборній в Миколаєві, провалившись в яму, загинув військовослужбовець української армії.

Увечері в суботу, 16 грудня, на вулиці Соборній в Миколаєві, провалившись в яму, загинув військовослужбовець української армії.

Про це «Новинам-N» повідомили очевидці події, передає «Слово і Діло».

Чоловік йшов по площі Фестивальній в напрямку Обласного палацу культури, біля дитячої бібліотеки № 2 чоловік випадково наступив на дерев'яний щит, який закривав приямок вікна підвального поверху будинку.

Під вагою чоловіка гнилі дошки проломилися і він провалився в яму. Яма виявилася більш трьох метрів завглибшки. У результаті падіння, чоловік отримав важкі травми. Як стверджують очевидці, котрі підбігли відразу до місця події, протягом 10 хвилин потерпілий ще подавав ознаки життя.

Як військовим зарплати рахували: уряд збільшив оклади, тепер черга за виплатамиАналітики Слова і Діла з’ясували, кому з військових і на скільки піднімуть оклади та чи виграють від підвищення рядові солдати.

Лікар «швидкої», котра прибула на місце нещасного випадку, спустився до нього, щоб надати допомогу, проте чоловік вже був мертвий. Від загиблого було чути виразний запах алкоголю. При чоловікові виявлено документи, що свідчать про те, що він є військовослужбовцем Збройних Сил України. Товариші по службі військовослужбовця, які приїхали на місце події, розповіли, що загиблий є сержантом-контрактником підрозділу морської піхоти, дислокованого в мікрорайоні Соляні. Він займав посаду старшини батареї.

Раніше в Міноборони повідомили про стан бійців, поранених в зоні АТО 16 грудня.

Нагадаємо, СБУ виявила схованку з боєприпасами російського виробництва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: