У «Київпастрансі» анонсували безкоштовний Wi-Fi в транспорті

Читать на русском
У Києві планується остаточно завершити обладнання всього наземного громадського транспорту безкоштовним Wi-Fi до кінця січня 2018 року.

У Києві планується остаточно завершити обладнання всього наземного громадського транспорту безкоштовним Wi-Fi до кінця січня 2018 року.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомили в прес-службі «Київпастрансу».

«Київпастранс» попереджатиме в Facebook про зміни маршрутівДля оперативного інформування пасажирів на офіційному сайті підприємства створені спеціальні розділи розкладу руху транспорту.

«Обладнання транспорту Wi-Fi почалося в кінці вересня цього року. Зараз завершено підключення до мережі інтернет в трамваях депо ім.Шевченка та Подільського депо, автобусах автобусного парку №5. До кінця січня 2018 планується остаточно завершити обладнання всього наземного громадського транспорту безкоштовним Wi-Fi», - йдеться в повідомленні.

Тауже відзначається, що скористатися Wi-Fi можна буде в будь-якому київському автобусі, тролейбусі і трамваї, де в салоні присутня спеціальна наклейка і інструкція.

Для того, щоб підключитися до мережі, потрібно відкрити на пристрої будь-який сумісний браузер (Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera) і перейти на сайт eWIFI.

Як повідомлялося, столична влада закуповує сучасні трамваї, які будуть курсувати Києвом. Це польські трамваї PESA 5-го покоління з 100% низькою підлогою, кондиціонерами, Wi-Fi.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: