У зіткненнях з ізраїльськими військовими загинули палестинці

Читать на русском
Військові армії Ізраїлю вбили трьох і поранили ще 150 палестинців, які другий тиждень поспіль протестують проти рішення президента США Дональда Трампа визнати Єрусалим столицею Ізраїлю.

Військові армії Ізраїлю, в п'ятницю, 15 грудня, убили трьох і поранили ще 150 палестинців, які другий тиждень поспіль протестують проти рішення президента США Дональда Трампа визнати Єрусалим столицею Ізраїлю.

Про це з посиланням на Reuters інформує «Слово і Діло».

Президент Палестини невтішно прокоментував рішення ТрампаЛідер Палестини Махмуд Аббас повідомив, що палестинці більше не мають наміру брати жодної участі США у врегулюванні мирного процесу на Близькому Сході.

Більшість палестинців постраждали на кордоні сектора Газа, де тисячі палестинців кидали каміння в ізраїльських солдатів, які перебували за межами укріпленого забору.

За словами медиків, в цьому районі були вбиті двоє мітингувальників, один з яких пересувався на інвалідному візку, і ще 145 отримали поранення.

На окупованому Західному березі, де також проходили демонстрації, медики заявили, що один палестинець був убитий і ще п'ятеро поранені ізраїльськими військовими.

Нагадаємо, глава Європейської ради Дональд Туск заявив, що ЄС не змінив свою позицію по Єрусалиму після рішення президента США визнати його столицею Ізраїлю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: