Чим володіє чиновница ДМС Діна Пімахова: стали відомі суперечливі дані

Читать на русском

Перша заступниця голови Державної міграційної служби Діна Пімахова, що опинилася в центрі скандалу з хабарем і затриманням детектива НАБУ, вказує суперечливі відомості про своє майно.

Перша заступниця голови Державної міграційної служби (ДМС) Діна Пімахова, що опинилася в центрі скандалу з хабарем і затриманням детектива НАБУ, вказує суперечливі відомості про свій майновий стан.

Як стало відомо «Слову і Ділу», в своїй декларації за 2016 рік Діна Пімахова спочатку вказала дані про свого чоловіка, сина, дочку та сестру, Вікторію Пімахову, як про суб'єктів декларування.

Але нижче, в цій же декларації, Пімахова повідомила, що квартирою на 120 кв. м у Києві володіє її мати – Луценко Світлана Іванівна.

Тим часом, за даними Єдиного реєстру нерухомості, на людину на ім'я Вікторія Пімахова записана чотирикімнатна квартира в Кривому Розі загальною площею 88,7 кв. м.

Щоправда, в реєстрі вказуються дані про всіх людей із такими паспортними даними, тому не виключено, що квартирою володіє повна тезка сестри високопосадовиці ДМС. Цікаво інше – на саму Діну Пімахову в реєстрі не записано жодної нерухомості: ані квартир, ані земельних ділянок.  

А ось у своїй декларації Діна Пімахова вказала, що володіє квартирою в Києві площею 68 кв. м.

Варто відзначити, що дані реєстру оновлюються щодня, а інформація до декларації вноситься раз на рік. Тому такі суперечності в офіційних даних про майновий стан Діни Пімахової, особливо на тлі скандалу, що вибухнув, викликають певні питання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: