Під Києвом іноземці скоїли напад на АЗС

Читать на русском
У Києво-Святошинському районі Київської області 19 листопада було затримано групу іноземців, які напали на автозаправну станцію.

У Києво-Святошинському районі Київської області 19 листопада було затримано групу іноземців, які напали на автозаправну станцію.

Про це повідомляє Головне управління Нацполіції в Київській області на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що зловмисники намагалися силою повернути паливо, за поставку якого вчасно не розрахувалося керівництво підприємства.

Зростання цін на бензин: причини подорожчання та подальші прогнозиНа українських АЗС ціни на бензин знову зросли. З чим це пов'язано, чи є дефіцит палива та які подальші прогнози, розповіли експерти.

«За попередньою змовою чоловіки разом із найманим водієм вантажівки проникли на територію пилорами, де в сторожці закрили працівника автозаправної колонки, після чого почали зливати пальне в цистерну вантажного автомобіля. Заправник відразу натиснув «тривожну кнопку», - йдеться в повідомленні.

До приїзду правоохоронців зловмисники встигли злити 280 л бензину і 240 л дизельного палива. На місці злочину поліцейські затримали трьох чоловіків. Ними виявилися громадяни Ірану, які тривалий час на законних підставах проживають на території України.

Повідомляється, що в порядку ст. 208 КПК України іноземці поміщені в ізолятор тимчасового тримання, про затримання повідомили в консульство їхньою держави.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України та оголошено підозру. Вирішується питання про обрання нападникам запобіжного заходу. Триває слідство.

Раніше у Вінницькій області пограбували АЗС.

Нагадаємо, в Україні суттєво зростуть ціни на бензин.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: