Держпрограма відновлення Донбасу та «нова школа»: завдання для міністрів

Читать на русском
Кабінет міністрів України сьогодні планує затвердити Державну цільову програму відновлення і розвитку  в східних регіонах України.

Кабінет міністрів України сьогодні планує затвердити Державну цільову програму відновлення і розвитку в східних регіонах України.

Про це йдеться в порядку денному сьогоднішнього засідання уряду, передає «Слово і Діло».

Згідно з порядком денним, на засіданні уряду доповідатиме міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш.

Також урядовці планують схвалити проект закону про ратифікацію угоди з Хорватією про співпрацю в сфері запобігання катастрофам та ліквідації їх наслідків. Розглядатиметься й проект розпорядження про пропозиції щодо застосування персональних спеціальних обмежувальних заходів відповідно до резолюції Ради безпеки ООН щодо Республіки Південний Судан.

Реінтеграція Донбасу: чи є план? Думка експертаПолітолог поділився міркуваннями щодо реінтеграції Донбасу в Україні та відновлення регіону.

Також буде схвалений проект розпорядження про внесення змін до фінансового плану «Держгідрографія» на 2017 рік, планується затвердження фінансового плану ДП «Маріупольський морський торговельний порт» на 2018 рік. Затверджений план заходів на 2017-2029 роки щодо впровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа».

Також урядовці збираються призначити головного прикордонного уповноваженого України.

Раніше в Раді прогнозували, чи встигнуть народні депутати розглянути законопроект про деокупацію Донбасу наступного пленарного тижня.

Втім, голова Верховної Ради Андрій Парубій висловив упевненість, що законопроект буде розглянутий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: