Кабмін призначив Клімкіну нового заступника

Читать на русском
Кабінет міністрів України призначив кадрового дипломата Василя Боднара заступником голови Міністерства закордонних справ України.

Кабінет міністрів України призначив кадрового дипломата Василя Боднара заступником Павла Клімкіна.

Про це повідомив держсекретар МЗС Андрій Заєць, пише «Слово і Діло».

«Кабмін розпорядженням 838 призначив Василя Боднара заступником МЗС України. Щиро радіємо за колегу і вітаємо з високим призначенням! Енергії та наполегливості в боротьбі за інтереси України!», - написав Заєць на своїй сторінці в соцмережі Twitter в суботу 25 листопада.

Боднар закінчив факультет міжнародних відносин, а також юридичний факультет Львівського національного університету ім.І.Франка. У 1999 пройшов навчальний курс з питань європейської інтеграції в нідерландському інституті міжнародних відносин.

2000-2004 рр. займався посаду третього, другого секретаря посольства України в Росії. У 2004-2006 рр. виконував обов'язки начальника відділу Туреччини та Південного Кавказу МЗС України.

У 2006-2010 рр - перший секретар, радник посольства України в Польщі.

У 2013-2015 - радник-посланик посольства України в Туреччині, з травня 2015 призначений генеральним консулом України в Стамбулі.

У березні 2016 року президент України Петро Порошенко призначив генконсула України в Стамбулі Боднара представником України при Організації Чорноморського економічного співробітництва.

Нагадаємо, 27 вересня Кабінет міністрів України звільнив Вадима Пристайка з посади першого заступника міністра закордонних справ.

Раніше стало відомо, про що Клімкін говорив у Брюсселі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: