Кабмін визначився, хто відповідатиме за шахти

Читать на русском
В Україні буде Національна вугільна компаня. Заплановано внести зміни до держбюджету на цей рік і виділити 800 млн грн на модернізацію та технічне переоснащення шахт.

Кабінет міністрів України ухвалив проект розпорядження про утворення державного підприємства «Національна вугільна компанія».

Проект розпорядження був ухвалений на сьогоднішньому засіданні уряду без обговорення, передає «Слово і Діло».

Планом заходів на 2017 рік у межах концепції реформування та розвитку вугільної промисловості до 2020 року передбачене створення державного підприємства «Національна вугільна компанія» шляхом реорганізації та злиття державних вугільних підприємств.

Відповідно до розпорядження КМУ від 24 травня 2017 року №733-р, планом заходів передбачається в четвертому кварталі оптимізувати структури відокремлених підрозділів ДП «Національна вугільна компанія», а саме утворення проектно-наукового центру та сервісно-технічного центру з обслуговування та ремонту обладнання, ліквідація непрофільних активів підприємств.

Крім того, планом заходів на 2017 рік заплановано внести зміни до держбюджету на цей рік і виділити 800 млн грн на модернізацію та технічне переоснащення шахт.

Нагадаємо, раніше депутат від «Народного фронту» Ігор Гузь на сторінці в Facebook розкритикував дії Ігоря Насалика.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: