Вакансія в Кабміні: кого шукають

Читать на русском
Кабмін окрилив конкурс на посаду урядового уповноваженого з питань гендерної політики. Конкурсний відбір відбудеться 23 листопада.

Кабмін відкрив конкурс на посаду урядового уповноваженого з питань гендерної політики.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це на своїй сторінці в Facebook написала віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе.

«У суспільстві зростає рівень розуміння проблематики забезпечення гендерної рівності. Однак країна все ще на початку великої роботи. Кількість жінок, залучених до прийняття важливих для держави рішень, на жаль, залишається вкрай малою», - додала вона.

Климпуш-Цинцадзе повідомила, що конкурсний відбір відбудеться 23 листопада в секретаріаті Кабінету міністрів.

«Тому закликаю жінок і чоловіків (які, впевнена, теж можуть бути відданими справі гендерної рівності) взяти участь в конкурсному відборі», - написала вона.

Безробіття в Україні: динаміка та демографія за останні п'ять роківУ порівнянні з 2013 роком рівень безробіття в Україні знизився на 0,3 відсотка. На одне робоче місце сьогодні претендують 4 безробітних.

Заявки на участь у відборі будуть приймати до 18:00 20 листопада.

У червні Кабмін ввів посаду урядового уповноваженого з питань гендерної політики.

Нагадаємо, Петро Порошенко заробив за жовтень 28 тисяч гривень. Зарплата президента майже в дев'ять разів вище мінімальної заробітної плати (3200 гривень).

Раніше, Кабмін відзвітував, що кількість зареєстрованих безробітних скоротилася на 11,3%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: