Вибух на газопроводі в Австрії: назвали причину

Читать на русском
За інформацією австрійської поліції, причиною вибуху на газорозподільчій станції в місті Баумгартен стала технічна несправність.

За інформацією австрійської поліції, причиною вибуху на газорозподільчій станції в місті Баумгартен стала технічна несправність.

Як інформує «Слово і Діло», на своїй станиці в Twitter поліцейські також повідомили, що починають розслідування інциденту.

Місце вибуху контролюють екстрені служби. Пожежні ліквідовують пожежу, а рятувальники допомагають постраждалими.

Раніше повідомлялося, що в австрійському місті Баумгартен на газорозподільчій станції стався вибух, внаслідок якого загинула щонайменше одна людина, близько 60 – отримали поранення.

«Нафтогаз» відзвітував, на що витратив кредитні гроші ЄБРРНАК Нафтогаз України закупила 1,8 млрд куб. м газу в п'яти європейських постачальників за рахунок кредиту ЄБРР.

Баумгартен є одним із найбільш важливих хабів природного газу в Європі – газорозподільчий центр входить до трійки найбільших в Європі. Щорічно станція відправляє по газопроводу 40 мільярдів кубометрів природного газу для Австрії та країн Європи. Протяжність трубопроводу Австрії – 2 тисячі кілометрів.

У «Нафтогазі» відреагували на вибух газопроводу в Австрії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: