У «Нафтогазі» відреагували на вибух газопроводу в Австрії

Читать на русском
У Нафтогазі прокоментували НП на газовій станції в австрійському Баумгартені, запевнивши українських споживачів у безперебійних поставках газу.

У «Нафтогазі» прокоментували НП на газовій станції в австрійському Баумгартені, запевнивши українських споживачів у безперебійних поставках газу.

Про це повідомив у вівторок, 12 грудня, голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв, коментуючи повідомлення про аварію на газовій станції, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу компанії.

«Вибух на станції з перекачування газу в Баумгартені не вплине на забезпечення газом українських споживачів», – заявив Коболєв.

За його словами, навіть за умови тимчасового припинення постачання газу з європейського напрямку Україна має можливість збільшити відбір газу з ПСГ для вітчизняних споживачів.

«Цього року ми закачали до українських газосховищ дуже значні обсяги газу, на 15% більше, ніж минулого. Тобто навіть за умови тимчасового припинення чи обмеження постачання газу з європейського напрямку ми маємо можливість збільшити відбір газу з ПСГ для українських споживачів. Висловлюємо співчуття постраждалим від аварії й залишаємося на зв'язку з європейськими колегами», – додав він.

Ні кола, ні двора: чим володіє голова «Нафтогазу» КоболєвЯкщо в державній базі майна про людину немає даних, значить, або вона дійсно нічим не володіє (навіть 1/3 земельної ділянки чи квартири), або приховує відповідну інформацію.

Нагадаємо, в Австрії 12 грудня на одній із найбільших у країні газових станцій стався вибух.

Як відомо, НАК «Нафтогаз України» закупила 1,8 млрд куб. м газу в п'яти європейських постачальників за рахунок кредиту ЄБРР.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: