У США вибухнув газопровід, є жертви

Читать на русском
У північній частині американського штату Іллінойс вибухнула труба газопроводу, жертвами вибуху стали двоє людей, ще двоє постраждали.

У північній частині американського штату Іллінойс вибухнула труба газопроводу, жертвами вибуху стали двоє людей, ще двоє постраждали.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на NBC Chicago.

У Лондоні стався вибух біля різдвяного ярмаркуУ Великобританії поряд з різдвяним ярмарком вибухнув автомобіль, 30 листопада повідомляє DailyStar з посиланням на свідків події.

За попередніми даними, інцидент стався в околицях міста Начуса в 152 км від Чикаго. Як зазначається, під час роботи двох тракторів в поле, один з них випадково зачепив газопровід, в результаті чого стався вибух. На місце події прибула поліція, співробітники пожежної служби та медики.

У повідомленні наголошується, що для гасіння загоряння місцевим службам довелося відключити подачу газу, так як через сильний вітер вогонь лише посилювався.

Як повідомлялося, раніше на трубопроводі Keystone в США, який належить корпорації TransCanada, стався витік близько 795 тисяч літрів сирої нафти.

Крім того, в Хенфордском комплексі зі зберігання радіоактивних матеріалів, обвалилася частина даху тунелю, де зберігаються плутонієві відходи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: