В Австрії вибухнув газопровід: є жертви й десятки поранених

Читать на русском
На газорозподільній станції в австрійському місті Баумгартен стався вибух, внаслідок одна людина загинула, постраждали 60 людей.

На газорозподільній станції в австрійському місті Баумгартен стався вибух, внаслідок якого одна людина загинула, 60 – постраждали.

Explosion in Austria near Marchegg 12.12.17Halidon

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє портал oe24 з посиланням на місцеву поліцію.

На місці події працюють 18 пожежних бригад, чотири машини швидкої допомоги, також ведуться пошукові роботи. Поліція закликала уникати району вибуху й слідувати вказівкам екстрених служб.

Аварія на трубопроводі в США: вилилося 795 тисяч тонн нафтиНа трубопроводі Keystone в США, який належить корпорації TransCanada, стався витік близько 795 тисяч літрів сирої нафти.

Баумгартен є одним із найбільш важливих хабів природного газу в Європі – газорозподільний центр належить до трійки найбільших в Європі. Щорічно станція відправляє по газопроводу 40 мільярдів кубометрів природного газу для Австрії та країн Європи. Протяжність трубопроводу Австрії – 2 тисячі кілометрів.

Раніше в північній частині американського штату Іллінойс вибухнула труба газопроводу, жертвами вибуху стали двоє людей, ще двоє – постраждали.

Як повідомлялося, раніше на трубопроводі Keystone у США, який належить корпорації TransCanada, стався витік близько 795 тисяч літрів сирої нафти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: