Луганське: кожні дві хвилини бойовики відкривали вогонь із мінометів

Читать на русском
За минулу добу, 11 грудня, бойовики 22 рази порушили перемир'я, жоден боєць ЗСУ не постраждав.

За минулу добу, 11 грудня, бойовики 22 рази порушили перемир'я – жоден боєць ЗСУ не постраждав.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

«Минула доба у районі проведення АТО характеризується зменшенням кількості, проте, на деяких ділянках лінії зіткнення, збільшенням інтенсивності обстрілів зі зброї, забороненої Мінськими домовленостями, особливо у вечірній та нічний час», – йдеться у заяві.

На луганському напрямку із настанням темної пори доби ворог активізувався поблизу населеного пункту Луганське – починаючи з 21:00 і майже до опівночі він кожні дві хвилини вів вогонь з мінометів калібру 120-мм і 82-мм по оборонних укріпленнях українських захисників та випустив загалом майже сто мін.

Карта АТО: ситуація на сході України на 11 грудняСитуація на сході країни станом на 06:00 11 грудня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Також із мінометів противник обстрілював оборонців Лозового, Кримського і Зайцевого.

Неподалік Троїцького та Новоолександрівки окупанти здійснювали прицільні обстріли українських опорних пунктів із БМП та піхотного озброєння.

На донецькому напрямку увечері зі 120-мм мінометів загарбники вели вогонь поблизу Водяного, з тієї ж зброї 82-го калібру – поряд з Березовим.

Біля Богданівки російські найманці порушували перемир’я із озброєння БМП та стрілецької зброї.

Нагадаємо, бойовики в зоні АТО з початку доби станом на 18:00 понеділка зробили 9 обстрілів позицій Збройних сил України, під ворожі обстріли потрапила Авдіївка.

Загалом за минулу добу зафіксовано 35 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: