Авдіївка залишилася без світла через обстріли

Читать на русском
Авдіївку в Донецькій області обстріляли з Градів. Постраждав район проведення робіт із будівництва газопроводу й перебита ділянку, де проходить високовольтна лінія електропередач.

Авдіївку Донецької області обстріляли з «Градів». Постраждав район проведення робіт із будівництва гапозпроводу й перебита ділянка, де проходить високовольтна лінія електропередачі. Авдіївка на півгодини залишилася без світла.

Про це повідомив голова Авдіївської військово-цивільної адміністрації Павло Малихін у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Близько години тому Авдіївку обстріляли «Градом». Постраждав район проведення робіт із будівництва газопроводу, а також ділянка, де проходить високовольтна лінія електропередач (у народі територія відома як «склади «Фокстроту»). Місто на деякий час залишилося без світла. Зараз фахівці живлення підключили, однак через наявні пошкодження стабільність системи гарантувати не може ніхто. Обстріл ліній електропередач та газопроводу – не новина для Авдіївки. Знову саме взимку починаються цілеспрямовані кроки ворога для штучного створення соціальної кризи», – заявив Малихін.

Генеральний директор Авдіївського коксохімічного заводу Муса Магомедов уточнив, що йдеться про перебиту лінію електропередачі Очеретине-Авдіївка. Про це він повідомив у Facebook.

«У результаті обстрілу перебита лінія електропередачі Очеретине-Авдіївка й перебиті контактні мережі залізниці. Бригади енергетиків АКХЗ ведуть огляд пошкоджених ліній електропередач, залізничники УЗ та АКХЗ спільно відновлюють контактну мережу для відновлення залізничного сполучення», – повідомив Магомедов.

Як повідомлялося, 2 грудня під час обстрілу в Авдіївці в житловий будинок влучила міна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: