Міни влучають у житлові будинки: подробиці обстрілу Авдіївки

Читать на русском
Авдіївка поступово приходить до тями після обстрілу з Градів і великокаліберних мінометів. Станом на понеділок у місті повністю відновлено електропостачання.

Авдіївка поступово приходить до тями після обстрілу з «Градів» і великокаліберних мінометів, який стався на вихідних. Станом на понеділок, 11 грудня, в місті повністю відновлено електропостачання, перерване в результаті вогню противника.

Про це розповіли «Слово і Діло» десантники, які несуть службу в Донецькій області.

«Від обстрілу окупантів не менш нашого страждають місцеві жителі. Пару днів назад міна потрапила в один з житлових будинків. Потім була перебита лінія електропередач, але світло в знеструмлених районах вже відновлений», - розповів нам сержант ЗСУ.

За словами військового, місцеві жителі давно звикли жити в стані війни і точно знають, що робити під час обстрілів. Багато запаслися генераторами - якщо лінії ушкоджують, то світло все одно є.

«У деяких будинках місцеві жителі живуть поруч з військовими. На двері вони вішають таблички, що попереджають, що в цій квартирі живуть діти. Якщо волонтери привозять нам солодощі, то ми ділимося з дітьми. Батькам ми намагаємося допомагати з продуктами і медикаментами або просто щось даємо, якщо попросять», - підсумував військовий.

Як уже повідомляло «Слово і Діло», в Авдіївці, яка знаходиться практично на лінії розмежування, але під контролем української сторони, в результаті обстрілу з «Градів», на деякий час залишилася без електрики. Обстріл перебив лінію електропередач Очеретине-Авдіївка і контактні лінії залізниці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: