Зведення АТО: бойовики 9 разів обстріляли позиції ЗСУ

Читать на русском
Бойовики в зоні АТО з початку доби станом на 18:00 понеділка зробили 9 обстрілів позицій Збройних сил України, під ворожі обстріли потрапила Авдіївка.

Бойовики в зоні АТО з початку доби станом на 18:00 понеділка зробили 9 обстрілів позицій Збройних сил України, під ворожі обстріли потрапила Авдіївка.

Про це повідомили «Слово і Діло» в штабі АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 11 грудняСитуація на сході країни станом на 06:00 11 грудня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Обстріл російсько-окупаційними військами з мінометів позицій захисників України і з реактивних систем залпового вогню мирного населеного пункту - такі підсумки сьогоднішнього дня», - сказано у зведенні прес-центр штабу АТО на сторінці в соцмережі «Фейсбук» в понеділок увечері.

На луганському напрямку бойовики близько 2 годин з мінометів різних калібрів обстрілювали оборонні укріплення сил АТО біля Травневого.

«У цьому ж районі окупанти застосували 82-мм міномети поблизу Луганського, а озброєння БМП - неподалік Світлодарська. З гранатометів різних типів ворог вів вогонь по захисникам Зайцеве і в Попасній, а з великокаліберних кулеметів турбував захисників Новозванівки», - сказано в звіті.

На донецькому напрямку гаряче було в передмісті Авдіївки, де незаконні збройні формування з 82-мм мінометів і гранатометів били по позиціях ВСУ біля Кам'янки і Опитного.

«Опівдні, наражаючи на небезпеку цивільне населення, російсько-терористичні війська підступно обстріляли саму Авдіївку. З реактивних систем залпового вогню «Град» по місту випустили три реактивні снаряди. Люди не постраждали, проте пошкодженно контактну лінію залізничної колії і високовольтну ЛЕП на ділянці Ясинувата - Авдіївський коксохімічний завод », - відзначають в штабі АТО.

На Приазов'ї бойовики з озброєння БМП порушували перемир'я поблизу Гнутового.

«Всього з півночі російські найманці скоїли 9 прицільних обстрілів позицій сил АТО. У чотирьох випадках наші воїни давали агресору адекватну відповідь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї», - сказано в звіті.

Нагадаємо, Авдіївка залишилася без світла через обстріли.

Загалом за минулу добу зафіксовано 35 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: