Порошенко передасть нову техніку військовим у Львівській області

Читать на русском
Петро Порошенко передасть військову техніку військовим на Яворівському полігоні і обговорить з викладачами і студентами медуніверситету імені Данила Галицького закон про сільську медицину.

В рамках робочої поїздки до Львівської області президент Петро Порошенко передасть військову техніку військовим на Яворівському полігоні і обговорить з викладачами і студентами медуніверситету імені Данила Галицького закон про сільську медицину.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомила прес-секретар обласної державної адміністрації Ольга Матейчик.

Обшуки, затримання та арешт: формула Саакашвілі та імпічмент ПорошенкаПісля маршу за імпічмент президента СБУ прийшла з обшуками до квартири Саакашвілі. Політик затриманий, а обшуки тривають. У ситуації розбирались експерти.

«Президент України Петро Порошенко 6 грудня здійснить робочу поїздку на Львівщину. В її програмі - відвідування Яворівського полігону, де глава держави передасть військову техніку військовослужбовцям, і участь в нараді з обговорення закону про сільську медицину у Львівському медуніверситеті імені Данила Галицького», - підкреслила Матейчик.

У нараді візьмуть участь викладачі медичного вузу, студенти, провідні фахівці галузі. На виконання закону в Держбюджеті передбачено 4 млрд грн, які повинні бути розподілені по областях.

Як повідомлялося, Порошенко схвалив нову редакцію закону «Про житлово-комунальні послуги», спрямованого на демонополізацію і дерегуляцію сфери ЖКГ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: