«Банда грузинів намагається диктувати умови»: в коаліції висловилися про ситуацію із Саакашвілі

Читать на русском
Депутати від фракції Народного фронту вважають Міхеіла Саакашвілі учасником організованої злочинної групи, яка намагається підірвати цілісність країни.

Депутати від фракції «Народного фронту» вважають Міхеіла Саакашвілі учасником організованої злочинної групи, яка намагається підірвати цілісність країни.

Таку думку «Слову і Ділу» висловив народний депутат від фракції «Народного фронту», член комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Євген Дейдей.

«Це не політика. Це звичайний правопорушник, який має бути переданий до суду й отримати покарання згідно із законодавством», – зазначив Дейдей.

За словами народного депутата, Революція Гідності відбулася в тому числі й для того, щоб в Україні навчилися поважати закон, як це робиться в Європі.

Штурм і затримання Саакашвілі: чому фарс може завершитися трагікомедієюПісля маршу за імпічмент Порошенка СБУ прийшла з обшуками до квартири політика. На знак протесту Саакашвілі виліз на дах 8-поверхового будинку, де він мешкає, й погрожував стрибнути вниз. Поки що політика затримали й готують підозру.

«У нас правова держава, й ми хотіли жити за європейськими правилами. Що буде, якщо ти незаконно перетнеш кордон будь-якої країни Євросоюзу або США? Звісно, тебе заарештують і ти будеш покараний», – сказав він.

На думку Дейдея, йдеться про те, що «банда грузинів, ОЗУ, прорвалася через кордон у той час, коли в країні йде війна».

«Тепер вони намагаються диктувати тут умови, підірвати цілісність країни. Інакше, як диверсійну групу, її розцінювати неможливо. І, зрозуміло, ця група має бути затримана, віддана під суд або депортована. Ми бачимо, те, що зараз відбувається, – це правові заходи», – зазначив нардеп.

Раніше в БПП висловили свою позицію з приводу затримання Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: