Поліція затримує прихильників Саакашвілі

Читать на русском
За опір працівникам правоохоронних органів були затримані щонайменше п'ятеро прихильників лідера Руху нових сил Міхеіла Саакашвілі під час його затримання й транспортування.

За опір працівникам правоохоронних органів були затримані щонайменше п'ятеро прихильників лідера «Руху нових сил» Міхеіла Саакашвілі під час його затримання й транспортування.

Про це повідомив речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

«Я безпосередньо бачив людину з ножем, яка намагалася порізати колеса в одному з автомобілів правоохоронців. Її затримали», – розповів він.

Також була затримана жінка, яка камінням розбила заднє скло патрульної машини.

Раніше повідомлялося, що силовики проводять обшук у київській квартирі Міхеіла Саакашвілі.   Згодом Саакашвілі виліз на дах восьмиповерхового будинку й погрожував стрибнути.

Біля його будинку сталися зіткнення між прихильниками політика та правоохоронцями.

В СБУ повідомили, що Саакашвілі був затриманий у Києві в рамках справи про сприяння учасникам злочинних організацій та їх укритті.

Активісти заблокували машину Служби безпеки, в яку посадили Саакашвілі. В МВС повідомили про декількох постраждалих поліцейських.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: