У Мін'юсті немає документів щодо екстрадиції Саакашвілі

Читать на русском
Міністерство юстиції України повідомило, що поки не отримало документів щодо результатів екстрадиційної перевірки від прокуратури щодо лідера Руху нових сил Міхеіла Саакашвілі, який був затриманий СБУ після обшуку.

Міністерство юстиції України повідомило, що поки не отримало документів з приводу результатів екстрадиційної перевірки від прокуратури щодо лідера «Руху нових сил» Михайла Саакашвілі, який був затриманий СБУ після обшуку.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

Біля будинку Саакашвілі розпочалися сутички – відеоБіля будинку лідера руху Рух нових сил Міхеіла Саакашвілі, куди прийшли сьогодні з обшуком працівники СБУ та ГПУ й затримали політика, почалися сутички між активістами й поліцією.

«Станом на сьогодні Міністерство юстиції не отримало документів про результати екстрадиційної перевірки від органів прокуратури», – відзначили в прес-службі.

Після завершення перевірки міністерство зможе продовжити процес розгляду запиту про екстрадицію.

Як повідомлялося, що Саакашвілі можуть звинуватити в контактах із Росією й замаху на конституційний лад.

Нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко заявив, що екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі фінансував свої акції в Україні за рахунок злочинного угруповання Януковича, зокрема Сергія Курченка.

Наразі в автобусі силовиків, у якому сидить Саакашвілі, побили скло й пробили шини. Він все ще перебуває в районі будинку лідера «Руху нових сил», звідки його збираються вивезти після обшуку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: