З'ясувалося, яким буде вирок даішнику-хабарнику, який втік до Криму

Читать на русском
Суд Полтави заочно засудив колишнього начальника управління Державтоінспекції УМВС у Полтавській області Петра Блажівського до 7 років позбавлення волі. Його звинувачують у систематичному хабарництві.

Жовтневий районний суд Полтави заочно засудив колишнього начальника управління Державної автомобільної інспекції УМВС у Полтавській області Петра Блажівського, обвинуваченого в систематичному хабарництві, до 7 років позбавлення волі.

Як інформує «Слово і Діло», про це пише УНН із посиланням на вирок суду.

Згідно з вироком, екс-керівника ДАІ Полтавської області суд заочно засудив до 7 років в'язниці із забороною обіймати посади в органах влади, пов'язані зі здійсненням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов'язків протягом трьох років із конфіскацією майна, а також позбавив його спеціального звання полковника міліції.

Слідством встановлено, що обвинувачений протягом серпня-грудня 2014 року вимагав від своїх підлеглих щомісяця надавати йому неправомірну вигоду в сумі від 1 тисячі до 4 тисяч доларів США за прихильне ставлення до них і можливість надалі працювати на своїх посадах.

Медреформа і корупційні ризики: лікар має знати, що ціна хабара – позбавлення ліцензії на 10 роківДиректор із наукового розвитку Центру політико-правових реформ розповів про головні корупційні ризики реформи медицини.

Згідно з рішенням, з 22 грудня 2015 року обвинувачений Блажівський перестав з'являтися на судові засідання. Після цього управління СБУ в Полтавській області поінформувало суд, що він переховується в своїх рідних у Севастополі і Джанкої. В зв'язку з цим суд перейшов до спеціального судового провадження, за підсумками якого й виніс вирок.

Раніше «Слово і Діло» писало, що чиновнику з МВС принесли хабара в коробці Raffaello.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: