Хабар працівнику НАБУ: Луценко розповів деталі розслідування

Читать на русском
У Генеральній прокуратурі готують клопотання про затримання одеського контрабандиста Вадима Альперіна, який запропонував хабара працівнику НАБУ.

Генеральна прокуратура України проводить заходи щодо встановлення місцеперебування одеського мільярдера Вадима Альперіна й готує клопотання про його затримання в справі про пропозицію хабара керівнику головного підрозділу детективів Національного антикорупційного бюро в розмірі 800 тисяч доларів.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав генеральний прокурор Юрій Луценко, пише «Слово і Дело».

За його словами, на початку листопада Головне слідче управління ГПУ зареєструвало кримінальне провадження за заявою НАБУ про пропозицію хабара керівнику головного підрозділу детективів Бюро в розмірі 800 тисяч доларів Альперіним за зняття арешту з 450 мільйонів гривень, які були заарештовані у справі, пов'язаній з одеським мільярдером.

«Така пропозиція неправомірної вигоди посадовій особі є закінченим складом злочину, відтак ГПУ проводить заходи для встановлення місця перебування підозрюваного (Вадима Альперіна – ред.). Готуємо клопотання про арешт», – зазначив Луценко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: