Рахунок спійманих на хабарах чиновників іде на сотні – заступник голови Нацполіціі

Читать на русском
За словами заступника голови Національної поліції, з початку 2016 року силовики затримали близько 600 чиновників-корупціонерів.
Вадим Троян

Українські силові відомства з початку 2016 року затримали при спробах отримати хабара понад 600 державних чиновників.

Про це в інтерв'ю газеті «Сегодня» розповів перший заступник голови Національної поліції Вадим Троян, передає «Слово і Діло».

«З початку року понад 600 держчиновників були взяті при вчиненні корупційних дій, сума хабарів – понад 17 млн гривень. Причому багато затриманих – високого рівня: зампрокурора області, суддя, заступник голови ОДА», – заявив Троян, зазначивши, що таких результатів домоглися в основному СБУ, ГПУ і НАБУ.

Деканоїдзе обіцяє змінити закон «Про поліцію»Глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе заявила, що з метою покращення закону Про поліцію до документу планується внести низку змін.

При цьому заступник голови Нацполіціі нагадав, що днями парламент ухвалив закон про оперативно-розшукову діяльність, що дає підрозділу із захисту економіки (реформованому колишньому БЕЗу) працювати з такими злочинами самостійно.

Нагадаємо, у кінці квітня міністр фінансів України Олександр Данилюк заявив про необхідність ліквідації податкової міліції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: