Доба в АТО: бойовики 12 разів порушили перемир'я

Читать на русском
Незважаючи на те, що окупаційні війська продовжують обстріли оборонних укріплень наших воїнів, ситуація в районі проведення АТО залишається повністю контрольованою Збройними силами України.

Незважаючи на те, що окупаційні війська продовжують обстріли оборонних укріплень наших воїнів, ситуація в районі проведення АТО залишається повністю контрольованою Збройними силами України. Впродовж минулої доби велика ворожих збройних провокацій припала на темну пору.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Стали відомі подробиці «викрадення» екс-комбата «Донбасу»Поліція затримала в Києві колишнього другого командира батальйону «Донбас» Анатолія Віногродського.

На луганському напрямку противник вів вогонь по наших позиціях в основному з піхотного озброєння. Зокрема, з гранатометів і стрілецької зброї противник обстріляв захисників Золотого, Світлодарська, Жовтого, Майського і двічі Кримського. Опівдні російські найманці випустили кілька мін 82-го калібру в районі Трьохізбенки.

На донецькому напрямку з 82-мм мінометів незаконні збройні формування вели вогонь по нашим опорним пунктам у Верхньоторецька і Водяного. З піхотного озброєння бойовики обстріляли позиції в передмістях Авдіївки і Мар'їнки, а на Приазов'ї противник вів вогонь із зенітної установки та стрілецької зброї в Гнутовому.

В районі Авдіївки кілька разів протягом доби зафіксовано проліт ворожих БПЛА, заборонених Мінськими домовленостями.

Загалом за минулу добу на всій лінії зіткнення зафіксовано 12 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів.

Незважаючи на те, що стріляв ворог досить щільно, українські військові майже в кожному випадку придушували вогневу активність супротивника.

В результаті ворожих обстрілів жоден наш захисник не постраждав.

Як повідомлялося, українські військові 26 листопада посилили заходи безпеки в районі населеного пункту Верхньоторецьке Донецької області в зв'язку з серйозною небезпекою для цивільних осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: