У штабі АТО зробили важливе попередження

Читать на русском
Штаб АТО закликав людей, які співпрацюють із ЗСУ, не поширювати ніякої інформації, яка стосується ходу тактичних і оперативних дій.

Штаб АТО закликав людей, які співпрацюють із ЗСУ, не поширювати ніякої інформації, яка стосується ходу тактичних і оперативних дій.

Мав місце прецедент, коли один з волонтерів передчасно оприлюднив інформацію, яка поставила під загрозу безпеку і життя військовослужбовців. Про це повідомив прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 25 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 25 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Штаб АТО просить людей, які співпрацюють із ЗСУ, не поширювати ніякої інформації і відомостей, фото і відео матеріалів, які стосуються ходу тактичних і оперативних дій (переміщення, зміна позицій, розкриття підрозділів, просування і т.п.)», - йдеться в замітці.

«Кілька днів тому мав місце прецедент, коли один із волонтерів передчасно оприлюднив інформацію, яка поставила під загрозу безпеку і життя військовослужбовців», - повідомив штаб АТО.

«Штаб АТО нагадує про адміністративну та кримінальну відповідальність для військовослужбовців за витік секретної інформації», - зазначає прес-центр.

Раніше повідомлялося, що 23 листопада боєць ЗСУ потрапив в полон до бойовиків на Донбасі.

Нагадаємо також, ОБСЄ показала відео обстрілів Донецької фільтрувальної станції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: