У МОН представили зразки ЗНО-2018 з іноземних мов

Читать на русском
У 2018 році в тестуванні заплановані серйозні зміни, а тому результати ЗНО з іноземних мов, які абітурієнти отримали в 2017 році, враховуватися не будуть.

Щоб полегшити підготовку до ЗНО з іноземних мов, Український центр оцінювання якості освіти опублікував демонстраційні варіанти зошитів із англійської, французької, німецької та іспанської мов.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Крім того, розробники показали екземпляри бланків для перенесення відповідей, а також зразки аудіотексту нової частини «Аудіювання».

Учні яких шкіл Києва показали кращі результати на ЗНО у 2017 році?Напередодні нового навчального року аналітики «Слова і Діла» відстежили, учні яких шкіл Києва показали кращі результати на тестах ЗНО в цьому році.

Завдання не ідентичні, проте вони аналогічні за типами та кількістю, які будуть на ЗНО з іноземної.

«Зразки зошитів і аудіотексту розміщені в розділі «Предмети ЗНО» в підрозділах «Завдання сертифікаційної роботи» з предметів: англійська мова, німецька мова, французька мова, іспанська мова», - йдеться в повідомленні.

Крім того, є можливість прослухати фрагменти текстів частини Аудіювання і потренуватися у виконанні завдань. Аудіофайл можна відтворити безпосередньо в підрозділі «Завдання сертифікаційної роботи».

У 2018 році в тестуванні заплановані серйозні зміни, а тому результати ЗНО з іноземних мов, які абітурієнти отримали в 2017 році, враховуватися не будуть.

Нагадаємо, у президента Петра Порошенка попросили не вводити обов'язкове ЗНО з англійської мови.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: