У штабі заявили про погіршення ситуації в зоні АТО

Читать на русском
У суботу, 18 листопада, в результаті ворожих обстрілів 4 військовослужбовців сил АТО були поранені. Їм надали медичну допомогу і доставили в військові лікувальні установи

У суботу, 18 листопада, в результаті ворожих обстрілів 4 військовослужбовців сил АТО були поранені. Їм надали медичну допомогу і доставили в військові лікувальні установи.

За минулу добу противник провів 30 прицільних обстрілів позицій Збройних Сил по всій лінії зіткнення, повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на інформацію штабу АТО.

Обмін полоненими на Донбасі: що стоїть за ідеєю визволення та навіщо це ПутінуПрезидент РФ підтримав пропозицію про обмін полоненими на Донбасі й уперше поговорив про це з ватажками бойовиків. Про що свідчать такі кроки російської влади, розбирались експерти.

У більшості випадків захисники України відкривали вогонь зі зброї, що не заборонена мінськими домовленостями.

Ситуація в зоні АТО ускладнюється. Російсько-окупаційні війська продовжують поступово збільшувати кількість обстрілів на різних ділянках лінії зіткнення і вести прицільний вогонь по оборонним укріпленням ВСУ.

Карта АТО: ситуація на сході України на 18 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 18 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На Луганському напрямку, ворог неодноразово обстрілював захисників Луганського, що на Світлодарськ дузі. При цьому терористи застосовували 120-ти і 82-мм міномети, гранатомети, стрілецьку зброю і озброєння БМП.

Із мінометів 82-го калібру, гранатометів і стрілецької зброї ворог бив по захисникам Новотошківського і Новоолександрівеки. Під гранатометний вогонь противника потрапили опорні пункти сил АТО в районі Зайцево. Поблизу Кримського і Золотого застосовано стрілецьку зброю.

На Донецькому напрямку близько десяти хв різних калібрів противник випустив неподалік Павлопіль. Застосовуючи піхотне озброєння, російські найманці також неодноразово порушували перемир'я в передмісті Авдіївки і на підступах до Пісків.

Нагадаємо, заступник міністра розповів, коли російські війська залишать Донбас.

Також відзначимо, що 17 листопада бойовики обстріляли Попасну, в результаті - була поранена 10-річна дівчинка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: