Україна і Велика Британія внесли зміни до договору про уникнення подвійного оподаткування

Читать на русском
Сьогодні в Лондоні міністр фінансів України та міністр Великої Британії у справах Європи і Америки підписали протокол про внесення змін до угоди про уникнення подвійного оподаткування між урядами України та Великої Британії.

Україна та Велика Британія внесли зміни до договору про уникнення подвійного оподаткування між урядами держав.

Про це йдеться в повідомленні Міністерства фінансів, передає «Слово і Діло».

В Україні має зберегтися спрощена система оподаткування – ПорошенкоСпрощена система оподаткування має залишитися в рамках податкової реформи, вважає Президент України Петро Порошенко.

У понеділок в Лондоні в рамках двостороннього співробітництва міністр фінансів Олександр Данилюк разом із державним міністром Великої Британії у справах Європи і Америки Аланом Дунканом підписали протокол про внесення змін до угоди про уникнення подвійного оподаткування між урядами України та Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії.

Висновок протоколу спрямований на уникнення подвійного оподаткування доходів фізичних і юридичних осіб, які виникають на територіях обох країн. Це досягатиметься як шляхом ділення права оподаткування окремих видів доходів між Україною та Великою Британією залежно від місця їх виникнення, так і шляхом обліку в податкових зобов'язаннях платника податків однієї держави сум податків, сплачених на території іншої держави.

На думку Мінфіну, це створює сприятливі умови для інвесторів України та Великої Британії, стимулює ділову ініціативу підприємців, регулює питання міжнародного оподаткування доходів у двосторонніх відносинах між державами.

Раніше повідомлялося, що Петро Порошенко схвалив ратифікацію угоду про уникнення подвійного оподаткування з Мальтою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: