Неділя в АТО: 10 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Всього починаючи з півночі російсько-окупаційні війська 10 раз порушили перемир'я. У половині випадків сили АТО стріляли у відповідь.

Бойовики обстріляли з мінометів позиції ЗСУ біля Широкино і Гнутового в Донецькій області.

Про це повідомляється на сторінці прес-центру штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

Обмін полоненими на Донбасі: що стоїть за ідеєю визволення та навіщо це ПутінуПрезидент РФ підтримав пропозицію про обмін полоненими на Донбасі й уперше поговорив про це з ватажками бойовиків. Про що свідчать такі кроки російської влади, розбирались експерти.

На луганському напрямку протягом майже двох годин противник вів вогонь по українським захисникам з танка, БМП, 120-ти і 82-мм мінометів і гранатометів під Троїцьким. Легке піхотне озброєння російські найманці застосували поблизу Зайцево, Дінця, Жовтого і Кримського.

Карта АТО: ситуація на сході України на 19 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 19 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку з мінометів різних типів були обстріляні захисники Широкино і Гнутового, а з гранатометів і стрілецької зброї - захисники Павлопіля і Водяного. А в районі Кам'янки ворог випустив кілька мін калібру 120-мм.

Всього починаючи з півночі російсько-окупаційні війська 10 раз порушили перемир'я. У половині випадків сили АТО стріляли у відповідь.

Раніше в штабі АТО показали наслідки обстрілів Водяного.

Нагадаємо також, що вранці 18 листопада в штабі заявили про погіршення ситуації в зоні АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: