У штабі АТО показали наслідки обстрілу Водяного – фото

Читать на русском

Українські військові показали наслідки обстрілу будинків мирних жителів населеного пункту Водяне в Донецькій області з боку незаконного збройного формування «ДНР».

Українські військові показали наслідки обстрілу будинків мирних жителів населеного пункту Водяне в Донецькій області з боку незаконного збройного формування «ДНР».

Фото опубліковані прес-центром штабу АТО на сторінці в Facebook 19 листопада, передає «Слово і Діло».

Обмін полоненими на Донбасі: що стоїть за ідеєю визволення та навіщо це ПутінуПрезидент РФ підтримав пропозицію про обмін полоненими на Донбасі й уперше поговорив про це з ватажками бойовиків. Про що свідчать такі кроки російської влади, розбирались експерти.

«16 листопада поточного року з 18:55 до 19:45 у напрямку Саханка - Водяне два боєприпаси артилерійських систем калібру 152 мм потрапили в житловий сектор в районі вулиць Північна, 11 і Дачна, 13 зазначеного населеного пункту», - наголошується в повідомленні.

В результаті події в одному з житлових будинків пошкоджені вікна, стіни і дах. Під час обстрілу ніхто не постраждав.

Також військові виявили воронки від снарядів поруч з нежитловими будинками.

Карта АТО: ситуація на сході України на 18 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 18 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Українська сторона СЦКК засуджує дії НЗФ ОРДО по обстрілу населених пунктів, які ставлять під загрозу життя і здоров'я цивільного населення. Такі дії керівництва ОРДО свідчать про зацікавленість в подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню і свідоме невиконання мінських домовленостей», - зазначають у штабі.

Раніше повідомлялося, що посол Великобританії відвідала міста Донбасу.

Відзначимо також, що вранці 19 листопада в штабі заявили про погіршення ситуації в зоні АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: