Доба в АТО: на Донбасі загинув український військовослужбовець

Читать на русском
Протягом останньої доби ситуація на фронті залишалася напруженою, Україна втратила ще одного захисника, двоє зазнали поранень і бойових травм.
Фото з відкритих джерел

Один український військовослужбовець загинув і ще по одному отримали поранення і бойову травму протягом останньої доби в зоні проведення АТО.

Про це з посиланням на прес-центр штабу АТО повідомляє «Слово і Діло».

Як зазначають військові, загалом протягом доби 17 листопада противник 25 разів порушував режим тиші, найчастіше – у темну пору доби. У відповідь українські військовослужбовці 15 разів відкривали вогонь по бойовиках.

«Особливо активізувався ворог на Луганському напрямку. Тут зі 120-мм та 82-мм мінометів бойовики вели вогонь по оборонцях Трьохізбенки. Неодноразово з таких же видів мінометів та гранатометів російські найманці обстрілювали захисників Троїцького і Луганського. 11 мін калібру 120-мм було випущено неподалік Новозванівки, а з піхотного озброєння обстріляно наші позиції біля Станиці Луганської, Новолуганського, Світлодарська та двічі Золотого», – йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 17 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 17 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На Донецькому напрямку найбільш неспокійно було в Приазов’ї. Тут поблизу Павлополя ворог тричі обстріляв позиції ЗСУ з мінометів різного калібру, гранатометів і стрілецької зброї. В передмісті Авдіївки українськи позиції обстрілювалися з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а поблизу Мар’їнки – з великокаліберних кулеметів.

Нагадаємо, станом на вечір п’ятниці щодо ситуації в АТО було відомо, що за день там зафіксували 4 обстріли, без втрат. Разом з тим, з'ясувалося, що на Донбасі на невідомому вибуховому пристрої підірвався боєць Національної гвардії. Він зазнав поранень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: