Субота в АТО: 10 обстрілів з боку бойовиків, втрат немає

Читать на русском
У зоні проведення АТО на Донбасі починаючи з півночі бойовики 10 раз порушували перемир'я, в половині випадків українські військові відкривали вогонь у відповідь.

У зоні проведення АТО на Донбасі починаючи з півночі бойовики 10 раз порушували перемир'я, в половині випадків українські військові відкривали вогонь у відповідь.

Про це повідомляється на сторінці прес-центру штабу АТО в Facebook, пише «Слово і Діло».

На луганському напрямку бойовики з 120-мм мінометів двічі протягом дня били по укріпленнях сил АТО у Троїцького, випустивши всього 14 мін. Із озброєння БМП обстрілювали захисників Луганського і Зайцево, а з гранатомета - захисників Жовтого.

Карта АТО: ситуація на сході України на 18 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 18 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку вже кілька днів поспіль епіцентром нестабільності залишається Приазов'є. Протягом дня по наших позиціях поблизу Водяного противник неодноразово вів вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів, мінометів калібру 120-мм і танка. Також 6 розривів 120-х мін було зафіксовано неподалік Опитного.

Обмін полоненими на Донбасі: що стоїть за ідеєю визволення та навіщо це ПутінуПрезидент РФ підтримав пропозицію про обмін полоненими на Донбасі й уперше поговорив про це з ватажками бойовиків. Про що свідчать такі кроки російської влади, розбирались експерти.

Протягом найближчої доби не виключено збільшення кількості ворожих провокацій з озброєння, яке заборонене мінськими домовленостями.

Раніше заступник міністра розповів, коли російські війська залишать Донбас.

Відзначимо також, що один український військовослужбовець загинув і ще по одному отримали поранення і бойову травму 17 листопада в зоні проведення АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: