Кабмін розгляне зміни до ПДР

Читать на русском
На засіданні сьогодні, 15 листопада 2017 року, Кабінет міністрів України має намір розглянути внесення змін до Правил дорожнього руху.

На засіданні сьогодні, 15 листопада 2017 року, Кабінет міністрів України має намір розглянути внесення змін до Правил дорожнього руху.

Як інформує «Слово і Діло», відповідна повістка дня опублікована на сайті українського уряду.

Нові ПДР замість «закону джунглів»: чого очікувати учасникам руху в 2017 році?Експерт розповів про основні зміни в правилах дорожнього руху і користування транспортними засобами.

Повідомляється, що Кабмін розгляне проект закону «Про внесення змін до Правил дорожнього руху». Доповідачем по законопроекту виступить міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Крім того, уряд розгляне проект закону «Про затвердження порядку та умов надання у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво / капітальний ремонт / реконструкцію малих групових будинків, будинків підтриманого проживання, будівництво / придбання житла для дитячих будинків сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, виготовлення проектно-кошторисної документації».

Як повідомлялося, раніше Аваков наголосив на необхідності реформування Правил дорожнього руху в Україні для того, щоб збільшити рівень безпеки на дорогах країни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: