Винуватицю смертельного ДТП в Харкові 8 разів ловили на порушенні ПДР за 2 роки

Читать на русском
20-річну Олену Зайцеву вже ловили на проїзді на червоне світло світлофора й перевищенні швидкості.

Винуватиця жахливої ДТП в Харкові, 20-річна дочка бізнесмена Олена Зайцева за останні 2 роки вже 8 раз траплялася на порушеннях правил дорожнього руху.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав радник міністра внутрішніх справ, народний депутат Антон Геращенко («Народний фронт»), повідомляє «Слово і Діло».

«За останні два роки водій «Лексуса» 8 (!!!) разів затримувалася патрульної поліцією Харкова за порушення правил дорожнього руху. Починаючи від проїзду на червоне світло, перевищення швидкості й закінчуючи порушенням правил паркування», – розповів він.

«Щоразу їй виписувалися штрафи в розмірі 255-510 гривень. Однак це не мало жодного виховного ефекту», – зазначив політик.

Також Геращенко закликав посилити систему покарань за порушення правил дорожнього руху. 19 жовтня суд обрав запобіжний захід Зайцевій.

Увечері 18 жовтня Lexus з 20-річною дівчиною за кермом на великій швидкості порушив червоний сигнал світлофора, зіткнувся з іншим джипом і зніс людей, що стояли на тротуарі. На місці події загинули 5 осіб, 6 отримали важкі поранення, в тому числі вагітна жінка. Згодом померла ще одна жертва ДТП.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: