Тука розповів про поправки до закону про реінтеграцію Донбасу

Читать на русском
До законопроекту про основи державної політики щодо забезпечення суверенітету на Донбасі, що складається з 14 сторінок, було подано поправок на 800 сторінок.
Георгій Тука

До законопроекту про основи державної політики щодо забезпечення суверенітету на Донбасі, що складається з 14 сторінок, було подано поправок на 800 сторінок.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука в ефірі «5 каналу».

Закон про реінтеграцію Донбасу: роль Заходу, компроміс України та доля ОРДЛОАП розглядає законопроект про реінтеграцію Донбасу як невідкладний. Однак деякі партії вже відмовилися давати голоси. Що визначає закон та чи підтримають ініціативи АП, міркували експерти.

«Мені дуже важко уявити, яким чином в документ, який складається з 14 сторінок, можна внести поправок на 800 сторінок. Тому я навіть не можу уявити, який врешті-решт документ буде винесено в зал Верховної Ради на голосування», - сказав він.

Також Тука не зміг відповісти на питання, чи відомо, як після прийняття відповідного законопроекту буде називатися антитерористична операція.

«Поки що ні, я не готовий дати відповідь на це питання. Тому що на останній нараді, в якій брали участь абсолютно всі представники силових відомств, юристи з цих силових відомств, тривала дискусія, і фінальної версії поки я не знаю», - зазначив заступник міністра.

Як повідомлялося, спікер Верховної Ради України Андрій Парубій розповів, коли ВР розгляне реінтеграцію Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: