У СЦКК заявляють про поширення фейкових «новин» російською стороною

Читать на русском
Російська сторона СЦКК поширила фейк про те, що підрозділи ЗСУ обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію.

Російська сторона Спільного центру з контролю і координації ситуації на Донбасі повідомила про вигадані обстріли Донецької фільтрувальної станції з боку підрозділів ЗСУ.

Про це повідомляє українська сторона Спільного центру з координації та контролю на Facebook-сторінці штабу АТО, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні (14 листопада – ред.) зранку російська сторона СЦКК створила «фейкові обстріли» Донецької фільтрувальної станції з боку підрозділів ЗСУ з танкових гармат під час обстрілів позицій НЗФ ОРДО за напрямком Авдіївка-Ясинувата. Нібито внаслідок цих «обстрілів» персонал Донецької фільтрувальної станції, що розташована поруч, не може своєчасно зайняти свої робочі місця», – розповідають українські координатори.

За їхніми словами, насправді жодних обстрілів з боку підрозділів ЗСУ не було, а персонал ДФС своєчасно і без перешкод зайняв свої робочі місця.

«ДФС працює в штатному режимі. Такі заяви російської сторони СЦКК ніщо інше, як чергова фальсифікація з боку НЗФ ОРДО, що здійснюються з метою скомпрометувати Збройні сили України», – наголошують у СЦКК.

Як повідомлялося, оперативна ситуація в районі проведення АТО залишається складною: незаконні збройні формування продовжують застосовувати зброю проти українських воїнів.

Раніше спостерігачі місії ОБСЄ, незважаючи на Мінські домовленості, не змогли потрапити до місць постійного зберігання важкого озброєння бойовиків ОРДО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: