У Мін'юсті розповіли про деталі знищення Луганського аеропорту

Читать на русском
У 2014 році Росія обстрілювала Луганський аеропорт ракетами «Точка» зі своєї території. Про це заявив заступник голови Мін'юсту Іван Ліщина.

У 2014 році Росія обстрілювала Луганський аеропорт ракетами «Точка» зі своєї території.

Як інформує «Слово і Діло», про це заявив заступник голови Мін'юсту Іван Ліщина.

План США для Донбасу: чи прийме Росія невигідний для себе сценарійЖурналіст Денис Попович оцінив чинники, які тиснуть на Росію в питанні Донбасу й можуть змусити РФ піти на поступки.

Він нагадав, що влітку 2014 року з'явилися чутки, що Луганський аеропорт обстріляли тактичною ядерною зброєю.

«Цього, звичайно, не було. Але наша прикордонна служба зафіксувала обстріли тактичними ракетами «Точка» з боку Росії ... Рознесли весь аеропорт», - розповів він в інтерв'ю газеті «Факти».

«Що стосується обстрілів нашої території ще до заходу регулярної російської армії в кінці серпня, ми встановили практично всі факти. Виявляється, російські вертольоти не просто так тоді літали вздовж українсько-російського кордону. Як мінімум один раз вони розстріляли некерованими авіаційними ракетами наші прикордонні пости. У нас є підтвердження», - запевнив Ліщина.

 Як повідомлялося, спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки і співпраці в Європі зафіксувала 8 листопада 150 вибухів в Донецькій області та 75 - в Луганській.

Напередодні Ірина Геращенко розповіла про «тактику закритих очей» ОБСЄ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: