Місія ОБСЄ на вихідних нарахувала понад сімсот вибухів на Донбасі

Читать на русском
Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ заявили, що за вихідні зафіксували понад 770 вибухів у Донецькій і Луганській областях.

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ заявили, що за вихідні зафіксували понад 770 вибухів у Донецькій і Луганській областях.

Про це повідомляється у звіті місії за вихідні, опублікованому в понеділок, 13 листопада, на сайті ОБСЄ,пише «Слово і Діло».

Зазначається, що в Донецькій області в період з вечора 10 листопада до вечора 11 листопада СММ задокументувала менше порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом. Водночас було зафіксовано більше вибухів (близько 410 проти близько 340). У період з вечора 11 листопада до вечора 12 листопада СММ задокументувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, включаючи близько 290 вибухів.

Згідно зі звітом, у Луганській області спостерігачі ОБСЄ задокументували менше порушень режиму припинення вогню (три вибухи) в період з вечора 10 листопада до вечора 11 листопада, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (16 вибухів).

«Місія задокументувала більше порушень режиму припинення вогню в період з вечора 11 листопада до вечора 12 листопада, включаючи близько 70 вибухів», - додали в СММ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що члени СММ ОБСЄ не змогли отримати доступ до місць зберігання озброєння сепаратистів на Донбасі.

Раніше в ОБСЄ підрахували, скільки дітей загинуло в АТО з початку року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: