Дерев'янко досі не виклав обіцяні дані про надходження грошей на витрати протестувальників під Радою

Читать на русском
Нардеп Дерев'янко досі не виклав у відкритий доступ інформацію про надходження грошей на витрати протестуючих під Верховною Радою.

Незважаючи на запевнення, що учасники «Руху нових сил» публічно звітуватимуть про збір коштів на витрати протестуючих під Верховною Радою, нардеп Юрій Дерев'янко (позафракційний) за три тижні так і не виклав у відкритому доступі інформацію про надходження грошей на потреби маніфестантів.

Ще 23 жовтня Дерев'янко заявив, що оприлюднюватиме інформацію про надходження грошей на витрати протестувальників під парламентом, повідомляє «Слово і Діло».

За кілька днів, 27 жовтня, нардеп розповів про те, що про збір коштів на потреби протестувальників звітуватиме окрема наглядова рада, до якої увійдуть активісти Іван Лозовий і Ліза Богуцька.

Відтоді минуло вже майже три тижні, проте дані про надходження зібраних коштів не з'явилися ані на сторінці Дерев'янка в Facebook, ані на офіційному сайті політика, ані на ресурсі «Руху нових сил», тому наші аналітики надали обіцянці політика статус «не виконано».

Нагадаємо, 13 листопада Генпрокуратура запропонувала Дерев'янку виплатити близько 62 мільйонів гривень, щоб справа про можливе ухилення від сплати податків проти нього була закрита.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: