Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Дерев'янко пообіцяв публікувати інформацію про надходження зібраних коштів на витрати протестувальників акції під ВРУ

23 жовтня 2017 року народнийдепутат України Юрій Дерев'янко пообіцяв публікувати інформацію про надходження зібраних коштів на витрати протестувальників акції під ВРУ . Відео (05: 10).
Не виконано
Сказано 23 жовтня 2017 р.

Джерело

  • https://youtu.be/-RdU9xyxyp4?t=5m12s
  • https://www.facebook.com/derevyanko.yuriy/posts/1476495979084805
  • https://www.facebook.com/derevyanko.yuriy/
  • https://youtu.be/8Is0b0Q7fzA?t=3m43s
  • https://youtu.be/3HkbZmk76jg?t=33s

Результат

27 жовтня 2017 року Дерев'янко повідомив, що вирішили створити Наглядову раду, яка буде контролювати збір коштів і звітуватиме публічно. До Наглядової Ради увійшли відома громадська активістка Ліза Богуцька та громадський діяч і політолог Іван Лозовий.

Станом на 13 листопада 2017 року народний депутат України Юрій Дерев'янко за вказаний період з 23 жовтня жодного разу не опублікував інформацію про надходження зібраних коштів на витрати протестувальників акції під ВРУ. На таких ресурсах як особистий сайт депутата Дерев'янка, сторінки у фейсбуці, сторінці "Рух нових сил".

6 грудня 2017 року Юрій Дерев'янко повідомив в коментарі кореспонденту "Слово і Діло" про стан подій щодо своєї невиконаної обіцянки": дані щодо надходжень зібраних коштів на витрати протестувальників акції під ВРУ мають з'явитися на офіційній сторінці "Руху нових сил". Про результати публікування матеріалів нардеп пообіцяв поінформувати в особистому порядку.

12 грудня 2017 року народний депутат України Антон Геращенко виразив сумнів та поставив питання нардепу Дерев'янку щодо фінансування наметного містечка останні 2 місяці. Він також як і наша редакція не знайшов доказів щодо джерел фінансування на сайті "Руху нових сил", яке до речі обіцяв пан Дерев'янко оприлюднити найближчим часом. Навіть на сайті НАЗК у фінансових звітах на рахунку партії лише копійки. (Відео 03 :43).