У Києві провели «Марш обурених»

Читать на русском
У центрі Києва близько 500 осіб, прихильників екс-президента Грузії і колишнього голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі, провели ходу «Марш обурених».

У центрі Києва близько 500 осіб, прихильників екс-президента Грузії і колишнього голови Одеської ОДА Михаіла Саакашвілі, провели ходу «Марш обурених».

Про це повідомляють «Українські новини», передає «Слово і Діло».

«Марш мільйонів» у Києві: чому Саакашвілі запустить новий виток протестівПісля палаток та мітингів під ВР екс-губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі закликав провести марш мільйонів за підтримку імпічменту президента. Чому політик і надалі продовжуватиме заворушення та як довго вони триватимуть, міркували експерти.

Відзначимо, що хода почалася 12 листопада близько 13:30 на Михайлівській площі. Активісти пройшли по вул. Михайлівській, перетнули Хрещатик, піднялися по вул. Інститутській до наметового містечка біля будівлі Верховної Ради. По ходу ходи поліція перекривала автомобільний рух.

Під час ходи учасники мітингу скандували «Імпічмент», «Банду геть!» та «Київ, вставай!». До 14:10 хід закінчилося і почалася акція протесту біля будівлі Верховної Ради.

Раніше Саакашвілі повідомив про затримання сина.

Також відзначимо, що політик висунув нові вимоги до чинної влади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: