Саакашвілі розповів, коли припинить мітингувати

Читать на русском
У найближчі два тижні на площі Конституції в Києві заплановані дискусії та спілкування між учасниками протестів.

У найближчі два тижні на площі Конституції в Києві заплановані дискусії та спілкування між учасниками протестів.

Колишній глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі заявив, що акція біля Верховної Ради, яка почалася 17 жовтня, триватиме до початку листопада, передає «Українська правда, пише «Слово і Діло».

У виступі на площі Конституції 22 жовтня Саакашвілі уточнив, що акція продовжиться «мінімум до наступного пленарного тижня», - 7 листопада.

За його словами, протягом наступних двох тижнів на площі Конституції будуть проходити «семінари, дискусії» і спілкування між учасниками протестної акції.

«У наступні тижні до сесії (Верховної Ради) ми повинні ... перебудувати цей майданчик в дуже спокійне, потужне, безпечне місце», - підкреслив він.

Також Саакашвілі повідомив, що має намір відвідати українські міста, «щоб донести своє бачення того, що відбувається в країні і пропозиції щодо поліпшення ситуації».

Як повідомлялося, 17 жовтня біля Верховної Ради зібралися близько чотирьох тисяч осіб. Учасники акції вимагали, зокрема, скасувати депутатську недоторканність, створити антикорупційний суд і ввести пропорційну виборчу систему з відкритими списками.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: