Аваков ще не визначився щодо об'єднання з БПП

Читать на русском
У партії «Народний фронт» визначаться з форматом участі в парламентських виборах ближче до них.
Арсен Аваков

У партії «Народний фронт» визначаться з форматом участі в парламентських виборах ближче до них.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомив міністр внутрішніх справ, член партії Арсен Аваков, відповідаючи на питання щодо можливого злиття з партією «Блок Петра Порошенка».

«Народний фронт» не збирається брати на поруки сина АваковаНародні депутати з фракції «Народного фронту» прийшли до Солом'янського райсуду Києва підтримати сина міністра внутрішніх справ Олександра Авакова.

«Ми, безумовно, будемо брати участь в парламентських виборах. Коли парламентські вибори? У 2019, а зараз тільки 2017-й. Вся новітня українська політика свідчить про те, що формування альянсів відбувається в безпосередній близькості до виборів», - зазначив глава МВС.

На питання про участь в президентських виборах він відповів так: «Ми будемо брати участь в президентських виборах, і визначимося, якого кандидата в президенти будемо підтримувати або визначимо свого».

Як повідомлялося, під час виступу на з'їзді партії «Народний фронт», глава уряду Володимир Гройсман заявив, що не планує вступати в партію «Народний фронт» або «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Раніше, під час з'їзду партії екс-прем'єр Арсеній Яценюк заявив, що піде на вибори 2019 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: