Яценюк подякував Порошенку та розповів про плани йти на вибори

Читать на русском
Лідер політсили «Народний фронт» розповів про свої плани на президентських виборах і подякував президенту.

Лідер політсили «Народний фронт» Арсеній Яценюк під час з'їзду партії подякував нинішньому президенту України та анонсував участь партії «Народний фронт» у виборах.

Онлайн-трансляцію з'їзду проводила прес-служба НФ, передає «Слово і Діло».

«Наше завдання - виконати нашу програму, яка необхідна для країни, і в 2019 році піти на президентські вибори, піти на парламентські, і нас оцінять люди. Нам є що сказати», - зазначив він.

Також, згадуючи досвід 2014 року Яценюк підкреслив, що НФ - це та політична сила, яка не боїться на сьогоднішній день брати на себе відповідальність за долю країни.

Прогулянка Яценюка та Гройсмана: для чого політики з'явилися на людях удвохТой факт, що два прем’єри, які були й залишаються конкурентами, при цьому демонстративно разом прогулялися центральною площею столиці, безумовно, викликає подив. Із чим пов’язана така раптова та показова дружба, з’ясовували експерти.

В ході виступу, екс-прем'єр подякував президенту «за досвід» 2016 року.

«Я не хочу згадувати цього, але повинен сказати. Я очікував повної підтримки президента. Але він зробив помилку», - сказав Яценюк, згадуючи ситуацію зі своєю відставкою в 2016 році.

«Що я можу відповісти президенту? Стандартна відповідь в українській політиці: «Я переходжу в опозицію, ось вам мій кулак». Але я відповім президенту наступне: «Спасибі за досвід. Ми стали сильнішими», - заявив лідер НФ.

Раніше в ЗМІ писали про спільну зустріч екс-прем'єра з Володимиром Гройсманом, а також про можливе об'єднання з БПП.

За даними «Слова і Діла» в досьє Арсенія Яценюка 373 обіцянки, більшість з яких він виконав. Детальніше - за посиланням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: