«Народний фронт» не збирається брати на поруки сина Авакова

Читать на русском
Народні депутати з фракції Народного фронту прийшли до Солом'янського райсуду Києва підтримати сина міністра внутрішніх справ Олександра Авакова.

Народні депутати з фракції «Народного фронту» прийшли до Солом'янського райсуду Києва підтримати сина міністра внутрішніх справ Олександра Авакова.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

У будівлі суду зараз перебувають народні обранці Владислав Данілін, Ярослав Єдаков, Олена Колганова, Віталій Корчик, Олена Ледовських, а у дворі суду – соратник Авакова нардеп Антон Геращенко в оточенні більш ніж десяти осіб у камуфляжі без нашивок, які сказали, що прийшли підтримати сина міністра.

Водночас депутати говорять, що не збираються брати на поруки Авакова-молодшого.

Нагадаємо, сьогодні Солом'янський райсуд обиратиме запобіжний захід сину голови МВС Олександру Авакову, підозрюваному в розтраті бюджетних коштів.

Раніше НАБУ проводило обшуки у працівників Нацполіції у справі рюкзаків для Нацгвардії.

Порошенко vs. МВС: три версії, чому взялися за сина АваковаСину Арсена Авакова сьогодні оберуть запобіжний захід у справі про закупівлю рюкзаків МВС, яку понад рік не могли розслідувати. У НФ вже заявили про політичні мотиви АП, а тим часом сам президент здійснює робочий візит до ОАЕ. Про конфлікт МВС із АП міркували експерти.

Нагадаємо, керівник САП Назар Холодницький запевняв, що повідомить про завершення розслідування справи щодо скандальних закупівель рюкзаків для Нацгвардії ще в жовтні минулого року. Обіцянка отримала статус «не виконано».

Наразі в Антикорупційній прокуратурі не коментують слідчі дії НАБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: